HAON Sziréna

2012.06.20. 17:03

Végső helyükön a Csapó utca padjai Debrecenben

Debrecen - Ismét birtokba vehették a járókelők a Csapó utcai sétálón azokat az utcabútorokat, amelyek egy ideig a közeli bár teraszán voltak. Olvasóink a napokban kifogásolták, hogy a város lócái egészen közel kerültek a szórakozóhelyhez, és - különösen a kisgyermekesek - nem szívesen ültek oda, illetve a szökőkútnak háttal.

Debrecen - Ismét birtokba vehették a járókelők a Csapó utcai sétálón azokat az utcabútorokat, amelyek egy ideig a közeli bár teraszán voltak. Olvasóink a napokban kifogásolták, hogy a város lócái egészen közel kerültek a szórakozóhelyhez, és - különösen a kisgyermekesek - nem szívesen ültek oda, illetve a szökőkútnak háttal.A szórakozóhely vezetősége azzal magyarázta mindezt, hogy a közterület-foglalási engedély megköti két pad helyét, mert azok a szökőkút gépészeti aknáját takarják. A további négy pad végleges helye pedig még nem alakult ki.

A közútkezelői hozzájárulás két padot engedett az előkert részeként használni - tájékoztatott a városüzemeltetési osztály iletékese, a többi négy helyét pedig műszaki ellenőr jelölte ki megkeresésünket követően. A szórakozóhely üzemeltetője kedden át is rakta az utcabútorokat régi helyükre, még azt a kettőt is elfordították, amelyeket jogosan használhattak volna, így immár bárki csodálhatja a szökőkutat - ülve is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!