HAON Sziréna

2012.07.08. 09:31

Elengedtek a gondoskodó karok

Debrecen - Márai Sándor gondolataival búcsúzott friss doktoraiktól a Fogorvostudományi Kar dékánja szombaton délután. A nagy kérdés nem az, mit hoz a holnap, az igazi kérdés, mit hoz a tegnap – fogalmazott Dr. Hegedűs Csaba dékán kiemelve, a lényeg, hogy mit tettünk meg tegnap és mit teszünk meg ma azért, hogy a jövőnk olyan legyen, amilyennek megálmodtuk.

Debrecen - Márai Sándor gondolataival búcsúzott friss doktoraiktól a Fogorvostudományi Kar dékánja szombaton délután. A nagy kérdés nem az, mit hoz a holnap, az igazi kérdés, mit hoz a tegnap – fogalmazott Dr. Hegedűs Csaba dékán kiemelve, a lényeg, hogy mit tettünk meg tegnap és mit teszünk meg ma azért, hogy a jövőnk olyan legyen, amilyennek megálmodtuk. Bizakodott, hogy hallgatóikat fel tudták készíteni e nemes szakmára, a betegek gyógyítására. Idén 83 magyar és külföldi fogorvosdoktor kapott diplomát, s hitet tettek arra, hogy magas színvonalon látják el jövendő munkájukat.

Műszaki, fogorvos és bölcsész - diplomák

A Debreceni Egyetem Orvos - és Egészségtudományi Centrum fogorvostudományi kara Magyarország egyik legkiemelkedőbb, legdinamikusabban fejlődő fogorvosképző helye, ahol a magyar hallgatók mellett angol nyelven 28 ország diákjait is képzik. Az alap- és szakorvosképzés mellett a fogorvosok rendszeres továbbképzését is biztosítják, de az állandó képzés a diploma után is kötelesség – fogalmazott dr. Hegedűs Csaba, a kar dékánja a szombati diplomaosztón. 51 magyar, és 31 külföldi diákot szólítottak esküre, és az oklevél átvételére az egyetem díszudvarán, miközben családjuk örömujjongással reagált a boldog fogorvosdoktorok neve hallatán. Aznap a műszaki kar végzősei, vasárnap pedig a bölcsészek búcsúztak a Debreceni Egyetemtől. HBN-BB

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!