HAON Sziréna

2012.08.18. 13:26

Feleslegessé vált táskával, tanszerrel szerezhetnek örömöt Debrecenben

Debrecen - Megunt, szükségtelenné vált táskáival, írószereivel rászoruló, többgyermekes családokat segíthet, aki leadja a holmit szombaton és vasárnap a Füvészkert utcai parkolóban a Magyar Református Szeretetszolgálat önkénteseinek. A zöld-fehér kisbusznál délelőtt tíztől délután négyis fogadják a felajánlásokat.

Debrecen - Megunt, szükségtelenné vált táskáival, írószereivel rászoruló, többgyermekes családokat segíthet, aki leadja a holmit szombaton és vasárnap a Füvészkert utcai parkolóban a Magyar Református Szeretetszolgálat önkénteseinek. A zöld-fehér kisbusznál délelőtt tíztől délután négyis fogadják a felajánlásokat.Dobos Zita, a Tiszántúli Református Egyházkerület sajtóreferense elmondta: a szeretetszolgálat a tanévkezdés előtt olyan adakozási lehetőséget hirdet, ami nem kerül pénzbe, más mégis rengeteget megtakaríthat általa.

Színes ceruza, füzet, tanszer vagy akár kisebb gyermekruha (ami befér a táskába) is örömet szerezhet annak a kisdiáknak, aki itthon vagy határon túl megkapja az adományt. A reformátusoknak tavaly szeptemberben 240 ezer forint értékű iskolakezdési csomagot sikerült szétosztani több mint száz gyermek között.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!