HAON Sziréna

2012.08.27. 13:56

"Feszítő" problémák: illemhely, de hol?

Hajdú-Bihar - Különösen a nyári időszakban jelentkezik hatványozottabban a nyilvános illemhelyek létének hiánya - erre egy berettyóújfalui olvasónk hívta fel a figyelmet, aki talán most megtudja, milyen kellemes helyzetben van, hiszen városában megtalálható a klasszikus nyilvános wc a piac területén.

Hajdú-Bihar - Különösen a nyári időszakban jelentkezik hatványozottabban a nyilvános illemhelyek létének hiánya - erre egy berettyóújfalui olvasónk hívta fel a figyelmet, aki talán most megtudja, milyen kellemes helyzetben van, hiszen városában megtalálható a klasszikus nyilvános wc a piac területén. Ezen kívül a polgármesteri hivatal, a Gróf Tisza István Kórház, valamint a volt Megyeháza épülete, a Nadányi Zoltán Művelődési Ház, a buszmegálló, a vasútállomás illetve a városban szép számmal található vendéglátóipari egységek is szóba jöhetnek, ha hív a természet. - Természetesen az is igaz, hogy sok esetben néhány 100 méter is "feszítő" problémát tud okozni, amíg eljutunk egy megváltó mellékhelyiségig - fogalmazott Muraközi István, Berettyóújfalu polgármestere. Szétnéztünk a megyében, és a nagyobb településeken azt tapasztaltuk, hogy a könyvtárak, művelődési házak, hivatalok, s természetesen a vendéglátóegységek ajtaja nyitva áll az efféle problémák esetén. HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!