HAON Sziréna

2012.08.26. 12:55

Szeptemberben folytatódik a program

Debrecen - Az Európai Unió által finanszírozott EU Élelmiszersegély Programot Magyarországon a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH) hajtja végre.

Debrecen - Az Európai Unió által finanszírozott EU Élelmiszersegély Programot Magyarországon a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH) hajtja végre. Az országos program keretében (mely a nehéz körülmények között élő honfitársaink megsegítését célozza) az uniós forrásból közbeszerzési eljárást követően előállított élelmiszereket az MVH-val szerződött segélyszervezetek juttatják el a magyarországi rászorultak részére. A 2012. évben kiosztásra kerülő élelmiszerekért az EU döntése alapján Magyarország 9,75 millió euróval és 1806,425 tonna intervenciós sovány tejporral fizethet a közbeszerzési eljárásban nyertes vállalkozók részére. A tervek szerint a kiosztásra kerülő élelmiszerek mennyisége idén meghaladja a 10 ezer tonnát. HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!