HAON Sziréna

2012.08.31. 16:06

Thrillerbe illő gyilkosság és nyomozás Debrecenben

Debrecen - Az emberölést követő 48 órán belül elfogták a hajdú-bihari rendőrök azt a 24 éves egerlövői fiatalembert, aki múlt szombaton halálra szurkált egy idős férfit annak debreceni lakásán.

Debrecen - Az emberölést követő 48 órán belül elfogták a hajdú-bihari rendőrök azt a 24 éves egerlövői fiatalembert, aki múlt szombaton halálra szurkált egy idős férfit annak debreceni lakásán.Kelemen Éva, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivőjének pénteki közlése szerint, a hidegvérű bűncselekményről hétfőn szereztek tudomást. A főhadnagy tájékoztatása szerint a nyomozók a széleskörű adatgyűjtésnek köszönhetően rövid időn belül elfogták az emberöléssel megalapozottan gyanúsítható férfit, akit a bíróság azóta előzetes letartóztatásba helyezett. A tettes részletes beismerő vallomása alapján augusztus 25-én reggel döntötte el, hogy aznap embert öl.

Áldozatára hirdetés útján talált rá; Debrecenbe utazott, több késszúrással végzett vele, majd hazament. Tettét követően nyugodt volt, és tervezte a következő gyilkosságot. Újabb kiszemeltjét az előzőhöz hasonlóan választotta ki, de már sem őt, sem másokat nem volt módjában megölni, mert a főkapitányság nyomozói bravúros nyomozással azonosították és elkapták.

 

Fotók:

Varga Zoltán

szabadúszó fotoriporter

MUOSZ 29383

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!