HAON Sziréna

2012.09.07. 08:54

A József Attilában már műfüvön fociznak

Debrecen - Csütörtökön átadták az MLSZ támogatásával megépített első iskolai pályát.

Debrecen - Csütörtökön átadták az MLSZ támogatásával megépített első iskolai pályát.Az önkormányzat 7 millió 670 ezer forintos önrészével együtt összesen 25 millió 568 ezer forintból épült meg a Magyar Labdarúgó Szövetség országos labdarúgópálya-építési programjában nyertes József Attila Általános Iskola műfüves pályája. Mint az a csütörtöki átadáson elhangzott a város összesen 79 millió forintot kapott támogatásként, amelyhez 34 millió 407 ezer forintot adva további három helyszínen épülhet még hasonló, 20-szor 40 méter alapterületű műfüves pálya. A József Attila Általános Iskola után a Dózsa György és a Lorántffy Zsuzsanna Általános Iskolában, valamint a jégcsarnok melletti területen adnak át újabb pályákat még szeptemberben.

A pályázat szakmai megvalósításához az önkormányzat együttműködési megállapodást kötött a Debreceni Labdarúgó Akadémia Nonprofit Kft.-vel.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!