HAON Sziréna

2012.09.09. 16:18

Körtepálinkától szól a rockabilly

Debrecen - Szeptember 20-án indul a Zamat Pálinka és Páros kolbász Fesztivál Debrecenben az Egyetem téren, ahol csütörtöktől vasárnapig igényes környezetben, igazi fesztiválhangulatban ízlelhetők meg hazánk legfinomabb pálinkái.

Debrecen - Szeptember 20-án indul a Zamat Pálinka és Páros kolbász Fesztivál Debrecenben az Egyetem téren, ahol csütörtöktől vasárnapig igényes környezetben, igazi fesztiválhangulatban ízlelhetők meg hazánk legfinomabb pálinkái.„A zenekar kedvenc pálinkája a panyolai körte, amiből minél több sorakozik majd fel előttünk a színpad szélén, annál többet játszunk” - viccelődik Kovács Kornél, A Nyughatatlan zenekar énekese, akiktől a legjobb rockabilly és Johnny Cash dalokat hallhatjuk majd szeptember 22-én a Zamat Pálinka és Páros kolbász Fesztiválon a Nagyerdőn.

Ízes koncertek

A Debreceni Egyetem főépülete előtti téren felállított rendezvénysátorban csütörtöktől vasárnap délutánig tizenhat pálinkaház és tizenkét debreceni étterem különlegességeit lehet megkóstolni, s a tavaly útjára indított rendezvény ezúttal is megválasztja a fesztivál legfinomabb sült kolbászát.

A kiváló italokhoz és finom ételekhez jó zene is jár, a fesztivál koncertprogramjában többek között az Ocho Macho, a Csík zenekar és Szabó Balázs és Bandája is szerepel. A debreceni vonalat Dr. Valter Blues társasága, a Debrecen Swing Singers és A Nyughatatlan zenekar képviseli. „Abszolút pörgős bulival készülünk, lesz sok rockabilly és az elmaradhatatlan Johnny Cash-slágerek, mint például a Walk the line és a Cry, cry, cry. A napokban készül el az első lemezünk, ami a Zamaton már elérhető lesz a közönség számára. A korong tizenhat dalt tartalmaz, azokból válogattunk, amiket a publikum a legjobban szeretett az elmúlt két év koncertjein” - tájékoztatta lapunkat Kovács Kornél, A Nyughatatlan frontembere.

Ingyenes nap

Jegyek kaphatók a Campus Pont Jegyirodában (Debreceni Egyetem főépület alagsor), a Lovarda sörözőjében, a Tourinformban és a rendezvény ideje alatt a helyszínen. A fesztivál vasárnap ingyenesen látogatható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!