HAON Sziréna

2012.10.19. 11:30

Áramtolvajokat ítéltek elzárásra Komádiban

Komádi - Áramlopás miatt intézkedtek hat komádi lakossal szemben csütörtökön hajnalban rendőrök és polgárőrök. – Az Árpád és Darányi Ignác utcában több olyan házat találtak, amelyeket illegálisan és életveszélyes módon csatlakoztattak az elektromos hálózatra.

Komádi - Áramlopás miatt intézkedtek hat komádi lakossal szemben csütörtökön hajnalban rendőrök és polgárőrök. – Az Árpád és Darányi Ignác utcában több olyan házat találtak, amelyeket illegálisan és életveszélyes módon csatlakoztattak az elektromos hálózatra.A bűncselekménnyel gyanúsítható férfiakat és nőket előállították a komádi őrsön, ahol szabálysértési őrizetbe vették őket – tájékoztatott pénteken Vezendi Jánosné rendőrségi szóvivő.

Mint mondta, hasonló szabálysértés miatt már több alkalommal indítottak eljárást velük szemben. Erre tekintettel az elkövetőket – gyorsított eljárás keretében – 10-től 30 napig terjedő elzárással sújtotta a Berettyóújfalui Városi Bíróság. A büntetést a következő hónapokban kell letölteni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!