HAON Sziréna

2012.10.06. 14:32

Földmunkagépeket kaptak a tanyafejlesztési programban

Hajdú-Bihar - Hat alföldi megyéből azok a települések jelentkezhettek az agrártárca tanyafejlesztési programjában meghirdetett pályázatra, melyben a lakosság legalább két százaléka külterületeken él.

Hajdú-Bihar - Hat alföldi megyéből azok a települések jelentkezhettek az agrártárca tanyafejlesztési programjában meghirdetett pályázatra, melyben a lakosság legalább két százaléka külterületeken él.Ennek a kritériumnak megfelelve nyújtott be pályázatot Nyíradony Fülöppel, Nyíracsáddal és Nyírábránnyal közösen és nyert el 17,6 millió forint támogatást, melyet felhasználva összesen 24 millió forintért vásároltak munkagépeket a településeket összekötő utak, illetve a külterületek rendben tartásához.

A gépeket a szombaton már 4. alkalommal megrendezett Murcis-krumpli fesztiválon vette át Tasó László Nyíradony polgármestere dr. Viski Józseftől, a vidékfejlesztési minisztérium stratégiai főosztályvezetőjétől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!