HAON Sziréna

2012.11.11. 18:17

A koponyáját is betörte a sírkő egy kisgyereknek Szerepen

Szerep, Debrecen - Súlyos, életveszélyes koponya és mellkasi sérülésekket szenvedett az az 5 éves kislány, akire a szerepi köztemetőben dőlt rá egy súlyos sírkő – tudtuk meg a mentőszolgálat ügyeletvezetőjétől.

Szerep, Debrecen - Súlyos, életveszélyes koponya és mellkasi sérülésekket szenvedett az az 5 éves kislány, akire a szerepi köztemetőben dőlt rá egy súlyos sírkő – tudtuk meg a mentőszolgálat ügyeletvezetőjétől.Tájékoztatása szerint a mentők több egységgel és helikopterrel érkeztek a helyszínre délután 13 óra körül, ahonnan végül légi úton szállították a gyermeket a Kenézy Kórház baleseti sebészetére. Szentgyörgyi János, az egészségügyi intézmény sajtóreferense vasárnap esti érdeklődésünkre elmondta, a kislányt – miután a Kenézy traumatológián megkapta az elsődleges orvosi ellátást – sürgősségi gyermekmentővel továbbszállították a gyermekklinika intenzív osztályára, állapota továbbra is életveszélyes. A rendőrség az üggyel kapcsolatban későbbre ígért tájékoztatást. HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!