HAON Sziréna

2012.12.16. 11:01

Sértetlenül megkerült anya és lánya

Napok óta keresték a debreceni rendőrök azt a két helyi nőt, akik 2012. december 15-én késő este adtak életjelet magukról.

Napok óta keresték a debreceni rendőrök azt a két helyi nőt, akik 2012. december 15-én késő este adtak életjelet magukról.

Debreceni otthonából távozott ismeretlen helyre 2012. december 13-án egy 55 éves asszony és 31 éves terhes lánya. A bejelentést követően a Debreceni Rendőrkapitányság munkatársai azonnal megkezdték a két nő keresését. Minden olyan helyet ellenőriztek, ahol felbukkanhatnak. A keresés másnap is folytatódott, 2012. december 14-én több mint 50 ember vett részt a kutatásban. A Debreceni Rendőrkapitányság rendőreinek munkáját, polgárőrök, erdészek, halőrök, valamint a Debreceni Egyetem Különleges Orvos és Mentő csoportjának munkatársai is segítették. Az eltűnés harmadik napján a debreceni rendőrök a víztározó és a horgásztavak környékén folytatták tovább a két nő keresését.

 

Az asszony és lánya 2012. december 15-én késő este telefonon felvette családjával a kapcsolatot. A debreceni rendőrök a látható sérülések nélkül megkerült két nőt meghallgatták, majd a mentők orvosi vizsgálatok céljából kórházba szállították őket.

 

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!