HAON Sziréna

2013.01.05. 09:49

Öt sérült a frontális karambolban Sámsonkertnél

Egy személyautó és egy kisteherautó ütközött szombat reggel a 471-es főúton Sámsonkertnél, a balesetben négy felnőtt és egy gyermek sérült.

Egy személyautó és egy kisteherautó ütközött szombat reggel a 471-es főúton Sámsonkertnél, a balesetben négy felnőtt és egy gyermek sérült.

A Hajdú Online információi szerint egy bordó BMW haladt Sámsonkert felől Debrecen irányába a 471-es számú főúton, amikor eddig tisztázatlan okból egy enyhén ívelő kanyarban átsodródott a szemközti sávba, ahol frontálisan összeütközött egy ott közlekedő fehér kisteherautóval. A balesetben összesen öt fő sérült, két felnőtt és egy gyermek a BMW-ben, két fő pedig a teherautóban. Sérüléseik foka az elsődleges információk alapján könnyű. A rendőrség teljes útzár mellett kezdte meg a helyszínelést, s vizsgálják az eset pontos körülményeit.

 

 

Videó a helyszínről!

 

-HAON-

 

 


Feloldották a baleset miatt elrendelt útzárt Debrecennél

Újra megindult a forgalom Debrecen mellett a 471-es úton, amelyet szombat reggel egy frontális karambol miatt kellett lezárni - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányág sajtószóvivője az MTI-vel.

Kovács Károly elmondta: a baleset azért történt, mert egy kanyarban egy személyautó átsodródott a szemközti sávba. A balesetben öten sérültek meg, köztük egy négyéves gyerek is, aki a balesetet okozó járműben utazott.

 

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!