HAON Sziréna

2013.02.07. 10:29

Négyszáz embert tereltek ki a bombariadó miatt

Debrecen - Bombariadó miatt vonultak a katasztrófavédelem emberei és a rendőrök az IT Services Vezér utcai épületéhez csütörtök reggel. A rendőri intézkedések időközben befejeződtek, robbanó anyagot, eszközt nem találtak.

Debrecen - Bombariadó miatt vonultak a katasztrófavédelem emberei és a rendőrök az IT Services Vezér utcai épületéhez csütörtök reggel. A rendőri intézkedések időközben befejeződtek, robbanó anyagot,

eszközt nem találtak. Két járművel és összesen nyolc fővel vonultak a katasztrófavédők csütörtök reggel az IT Services Vezér utcai épületéhez, hogy biztosítsák a helyszínt. Az ott dolgozó 400 főt a kiérkezésig már kiterelték az épületből - tudtuk meg Madai Petrától, a katasztrófavédelem megyei sajtószóvivőjétől. A dolgozókat úgy tudjuk fél nyolc körül hangosbemondón értesítették a bombariadóról, őket kiterelték az épületből, a később érkezőket azonban már be sem engedték.

-HAON-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!