HAON Sziréna

2014.08.16. 17:41

Jelentős késések várhatók a záhonyi és a békéscsabai vasútvonalon

Budapest, 2014. augusztus 16., szombat (MTI) - Áll a vonatközlekedés a záhonyi és a békéscsabai vasútvonal közös szakaszán, mert Szolnok és Szajol között egy munkagép felsértette egy vonat mozdonyának és első személykocsijának oldalát - közölte a Mávinform szombat délután az MTI-vel.

Budapest, 2014. augusztus 16., szombat (MTI) - Áll a vonatközlekedés a záhonyi és a békéscsabai vasútvonal közös szakaszán, mert Szolnok és Szajol között egy munkagép felsértette egy vonat mozdonyának és első személykocsijának oldalát - közölte a Mávinform szombat délután az MTI-vel.A közlemény szerint a baleset akkor történt, amikor az egyik vágány átépítésén dolgozó munkagép markolójával befordult a Ceglédről Záhonyba tartó személyvonat útjába. Senki sem sérült meg.

A történtek miatt a vonatok a baleseti helyszínelés befejezése után a Budapest-Szolnok-Debrecen-Záhony és a Budapest-Szolnok-Békéscsaba-Lőkösháza vasútvonalon csak jelentős, 100-120 perces késéssel tudnak elindulni.

A MÁV Zrt. szakemberei azonnal megkezdték a helyszínelést. A menetrend szerinti közlekedés a szerelvényfordulók miatt csak az esti órákra állhat helyre.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!