Bulvár-celeb

2024.04.04. 12:50

Megható posztban köszöntötte testvérét Tóth Gabi

Szinte hihetetlen, de Tóth Vera 20 éve nyerte meg a Megasztárt.

MW

Fotó: Bors

Április 3-án volt napra pontosan 20 éve annak, hogy Tóth Vera megnyerte a Megasztárt. A tehetségkutató verseny az egész életét megváltoztatta, így nem csoda, hogy ő és testvére, a szintén énekesnő Tóth Gabi is megemlékezett a nagy napról.

Tóth Vera, Tóth Gabi testvére 20 éve nyerte meg a Megasztárt
Fotó: Knap Zoltán

Drága tesókám! Ma 20 éve , hogy az egész életünk megváltozott! 20 éve nyerted meg a Megasztárt! Akkor értettem meg igazán, hogy te milyen ragyogó gyémánt vagy! Azóta is elevenen él bennem, hogy milyen büszke voltam rád és csak azt mondogattam magamban, hogy “igeen! Ő az én tesóm” Ez azóta is így van! Egy ország szorított neked és olyan összefogás, szeretet vett körül , ami nagyon hiányzik a mai világból! Nekünk ez kijutott, ezt megélhettük általad

- írta Instagramon.

Tóth Gabi megható posztjára természetesen azonnal érkezett a válasz is Tóth Verától - ezt a Bors szúrta ki.

- Drága tesókám! Nagyon jól esett, hogy megemlékeztél, köszönöm! Megríkattál itt reggel. Szép világ volt akkor, olyan: mindenmentes. Az idő megy, sok minden halványul, de a Megasztáros idők mindig elevenen megmaradnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában