Krimi

2024.04.08. 06:35

Döbbenetes videó: a ruhájánál fogva rántottak vissza a villamos elől egy nőt

A rendőr a másodpercek tört része alatt reagált, gyorsan megragadta a ruháját, így a nő a villamos első ajtajának csapódva végül a földre esett.

Illusztráció

Egy percen belül kétszer mentette meg egy nő életét egy rendőr néhány nappal ezelőtt a budapesti Róbert Károly körúton, miközben éppen a munkahelyére igyekezett. A Budapesti Rendőr-főkapitányság vasárnap közösségi oldalán azt írta, az alezredes először a forgalmas úttesten látta meg a céltalanul bolyongó nőt, aki az autók zöld jelzése ellenére sem ment le a járdára. Odasietett, átkarolta, majd levezette az útról, néhány pillanattal később viszont az érkező villamos elé akarta vetni magát. A rendőr a másodpercek tört része alatt reagált, gyorsan megragadta a ruháját, így a nő a villamos első ajtajának csapódva végül a földre esett.

Nyilvánvaló volt, hogy nem hagyhatom egyedül: tekintette üveges volt, ő maga teljesen zaklatott állapotban ücsörgött a földön, és azt ismételgette, hogy el akarja dobni az életét

– mesélte Kovács Attila.

Az esetről videó is készült, ami teljes terjedelmében rögzítette az életmentést - írja a tények.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában