Krimi

2024.04.16. 14:30

Rejtélyes fulladás: alig derékig érő vízben lelte halálát egy férfi

Az elhunytat egy sekély, de igencsak iszapos oroszlányi tóban találták meg.

MW

A kép illusztráció!

Forrás: Shutterstock

Április 13-án, szombaton kora reggel Oroszlánynál, a Malom-tó környékén tűzoltók és rendőrök érkezésére, hangos szirénázásra figyeltek fel a helyiek. Egy férfi ugyanis rejtélyes körülmények között a vízbe került, a közelben lévők már csak az élettelen testet vették észre – írja a Bors. 

A Malom-tó vize alig egy méter mély
Forrás: Olvasói fotó

Egy helyi lakos elmondta, hogy a szirénahangokra figyelt fel. 

Arra lettünk figyelmesek a párommal, hogy tűzoltó szirénázik az ablakunk alatt. Kinéztünk az ablakon és akkor láttuk, hogy szállnak ki és mennek a tóhoz rendőrökkel. Akkor mi már gondoltuk, hogy nagy lehet a baj. Pár perc múlva ki is emelték a vízből a holttestet, egy férfit. A táskája a padon volt

–  mondta egy szemtanú, Péter.

Többen is értetlenül állnak a tragédia előtt, ugyanis, mint elmondták, a tó vize igen sekély:

„Alig egy méter magas, jó, ha derékig ér az egész. Nem tudom, hogyan lehet oda belefulladni, de tény, hogy nem ez az első ilyen eset” – mutatott rá egy környékbeli. Szerinte lehetséges, hogy az iszap okozta a tragédiát.

A víz alatt van vagy kétméternyi iszap. Lehet, hogy ez okozta ezt az egészet, hiszen mélyebb is, mint a víz

– mondta. 

A Bors az üggyel kapcsolatban felkereste az illetékes rendőrséget, akik elmondták, hogy bűncselekmény gyanúja nem merült fel:

„A rendőrségre április 13-án 7 óra 10 perckor érkezett a bejelentés, hogy Oroszlány, Malom-tóban egy élettelen férfitestet találtak. A rendőrség közigazgatási eljárást indított, idegenkezűség nem merült fel” – közölte a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában