Latinos nyári sláger

2019.06.24. 20:00

Közös dallal robbantott Nagy Krisztián és Raduly „Rough Way” Bence!

Tudták, hogy rokonok, de még soha nem találkoztak korábban.

Nagy Krisztián és Raduly Bence szerkesztőségünkben

Fotó: Csáki Alexandra

Közös dallal jelentkezett Nagy Krisztián és Raduly „Rough Way” Bence. A nagyhalászi énekes és a gávavencsellői rapper szerkesztőségünkben mesélt A ritmus benned című szám létrejöttéről.

Egy hullámhosszon

– A dalt Vadászi Viktor testvérem hangszerelte, a dalszöveget ketten írtuk, igazi latinos nyári slágert hoztunk össze, aminek a refrénjét külön Krisztián hangjához igazítottuk. Nagy családban élek, tudtam, hogy rokonok vagyunk, de korábban még soha nem találkoztunk. Amikor felvettük vele a kapcsolatot és megmutattuk neki a zenét, azonnal beleszeretett – árulta el Bence, akinek rapbetétjével teljesedett ki a szám.

– Ez így volt – helyeselt Krisztián –, nagyon megtetszett a zene, örömmel csatlakoztam hozzájuk. Ritkán dolgozhat együtt az ember a családjával, s bár azelőtt nem volt lehetőségünk beszélgetni és együtt zenélni, azonnal egy hullámhosszra kerültünk. Egy hónap alatt raktuk össze a dalt, Bencééknél vettük fel, ő is masterelte, nagyon profi munkát végzett. A klipet Tokajban forgattuk hozzá – jegyezte meg Krisztián mosolyogva, aki kérdésünkre elmondta: nagyon jól érzi magát a bőrében, az orvosai szerint hamarosan elhagyhatja a gyógyszereit is.

A ritmus benned pénteken került fel a legnépszerűbb videómegosztó oldalra. Vasárnap délutánig közel háromezren kattintottak a számra, ami remek fogadtatást kapott.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában