ByeAlex elfogadta magát

2019.07.01. 07:12

„Lehet, hogy ropiláb vagyok, de lefutlak velük, tesa!”

ByeAlexet korábban nagyon bántotta, hogy vékonyak a lábai, de mára megbékélt velük.

Forrás: Instagram

A mindig magabiztosnak látszó, márciusban a legstílusosabb férfinak megválasztott ByeAlex friss strandolós képeket és mély, őszinte gondolatokat osztott meg a rajongóival.

Ilyen, és ilyen is marad

„Nem jellemző, hogy ilyen típusú fotót osztok meg magamról. Miért? Mert iszonyat vékonyak a lábaim. Edzhettem a legjobbakkal, ehettem annyit, mint egy ló, a lábam vékony maradt. Kapom is a »Kimaradt lábnap?« froclikat. Nem maradt ki. Rendszeresen sportolok, edzem, futok, pedig a fizikai állapotom sokszor nem volt hozzá kedvező az elmúlt években vagy időszakban. Sosem tántorodtam el a sporttól, nem lehetett róla lebeszélni. Az egyetlen dolog volt, ami egyben tudott tartani. És ha kicsit is hanyagoltam, lelkileg azonnal megéreztem a súlyát. De ez van, ilyen vagyok, és ilyen maradok. Sosem lesz fickós lábam” – vallott érzéseiről az énekes, s hozzátette: eleinte persze nagyon zavarta, de mára elfogadta.

" data-instgrm-version="12">

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

🔥A P U🔥 (@byealexittvan) által megosztott bejegyzés,

„Nekem ez a nagy »Fogadd el magad!« forradalom azt jelenti, hogy meg kell tennem minden körülmények között a tőlem telhető legtöbbet azért, hogy a testemet egészségesnek tudhassam. És ha úgy érzem, mindent megtettem ma is magamért, akkor simán, mosolyogva tudok visszavágni: »Lehet, hogy ropiláb vagyok, de lefutlak velük, tesa!«”

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában