Ízelítőt adott a rajongóknak

2019.11.21. 07:20

ByeAlex újra Hiróval zenél

A szabolcsi sztár nagy dobásra készül, zenésztársával ismét közös dalt adnak ki.

A két sztár új slágerrel készül

ByeAlex és a Slepp még csak két hete tette közzé legújabb slágerét, máris új projektjük van készülőben. A legutóbbi, Lombok című nótára máris több mint 1,7 millió néző volt kíváncsi, klipje pedig még mindig a nyolcadik ­legfelkapottabb kisfilm a legnagyobb videómegosztó portálon.

A sztár már korábban dolgozott együtt az AK26 banda tagjával, a rapper Hiróval: akkor Senkise művésznevét használva egy olyan dalt hoztak össze közösen, melyben a drága divatcikkek rajongóin viccelődnek. A tavaly tavasszal megjelent sláger videóklipje jelenleg 17 milliós megtekintésnél tart, és a dalban számos alkalommal megemlített luxusmárka is felhasználta egyik reklámkampányához.

Ízelítő a rajongóknak

Az új közös produkciót pár héten belül meghallgathatják a két zenész követői. Alex a közösségi oldalán posztolta ki, hogy decemberben érkezik az Így hagysz el című, Hiróval közösen jegyzett alkotás, sőt: egy rövid ízelítőt is adott belőle a rajongóinak.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában