Nem akar asszonytartást fizetni

2020.03.13. 08:16

Félmilliós gyerektartás – Mosolyogva érkezett, de dühösen távozott Luxus Vivi a válóperes tárgyalásról

Paprikás hangulatban telt az első válóperes tárgyalás Vasvári Vivien és Szegedi Ferenc ügyében, a felek ugyanis nem tudtak megegyezni az anyagiakban – írta a Bors.

Forrás: illusztráció / Instagram

Luxus Vivi és Fecsó is mosolyogva érkezett szerdán reggel a bíróságra, az első válóperes tárgyalásukra, ám valami félrement: dühösen távoztak mindketten, ugyanis nem sikerült megegyezniük.

Fecsó havi 500 ez­res gyermektartást ajánlott fel, valamint felajánlotta, hogy vesz egy lakást az általa építtetett lakóparkban, ami a gyerek nevére kerül, és az édesanya lesz a haszonélvező.

Vivien nem látja biztosítottnak, hogy megkapja az összeget

Az ingatlan kiadásából havi 250 ezer forint körüli összeg jöhet be, emellett fizet még 250 ezret Szegedi. Vivien azzal érvelt, hogy a lakás még mindig nincs a gyerek nevén, ezért ez csak üres ígéret egyelőre.

Szegedi Ferenc azt mondta a Borsnak, hogy nem tart attól, hogy esetleg elfajulnak közte és Vivi között a dolgok.

– Biztos, hogy nem történik meg, hogy Vivien esetleg a gyerekkel zsarolna, mert nekem is vannak eszközök a kezemben, amivel fent tudjuk tartani a jelenlegi helyzetet. A gyereket közösen neveljük, ebben teljes mértékig együttműködünk, a többi dologban pedig reményeim szerint hamarosan megegyezünk. Optimista vagyok, szerintem tisztességes ajánlattal álltam elő, de fontosnak tartom hangsúlyozni, hogy nem asszonytartást szeretnék fizetni, hanem gyerektartást.

Forrás: borsonline.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában