Ne váltsd vissza a jegyed!

2020.03.16. 13:17

Sztárok a színházakért

Több ismert ember arra biztatja a közönséget, hogy ne váltsák vissza a színházjegyeket.

Fotó: youtube

– Gondolom, most már mindannyian tudjátok, hogy jelenleg nincsenek koncertek, bulik, színházak. Ez egy óvintézkedés. Mi bízunk a legjobbakban. Én hiszek is benne – osztotta meg rajongóival gondolatait ByeAlex a Facebook-oldalán.

– Ugyan engem a színház közvetlenül nem érint, mégis sok okból kifolyólag picit féltem színész barátaimat és a színházi mikrokörnyezetet. Gondolom, sejtitek, hogy nem a színházi közösség az, akiket úgy alapból felvet a pénz.

Nagy segítség lenne

– Sok vidéki színház színészei, de természetesen fővárosi nagy színházak munkatársai is esetleges anyagi problémákkal kell hogy szembenézzenek a jövőben. Ez jelenleg bizonytalan időszak nekik is.

– Ezért arra buzdítalak benneteket, hogy ha fontos nektek a színház és szívügyetek is, továbbá megengedhetitek ezt a lépést: ne váltsatok vissza jegyeket. Támogassátok a színészeket, a színházakat és az ott dolgozókat – tette hozzá.

A mozgalomhoz a színházi világban is rendszeresen dolgozó színész-énekes, Puskás Péter is csatlakozott.

– Tekintettel a kialakult helyzetre, nem tudom, milyen kompenzációra lehet számítani, ha lesz egyáltalán.

Ezért arra kérnék mindenkit, fontolja meg, hogy visszaváltja-e a jegyét.

– A színházak bevételének nagy része a jegyeladásokból származik. Nagy segítség lenne a színházaknak, a színházi dolgozóknak és az előadóművészeknek.

Ha megteheted, támogasd a színészeket, színházakat és az előadóművészeket azzal, hogy a kialakult helyzet ellenére nem váltod vissza a jegyedet – írta közösségi oldalán az énekes.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában