epikus és gyilkos DJ-szett

2020.07.05. 18:00

ByeAlex-nap lesz a fesztiválon

Rendhagyó fellépés: zenész barátait is elhozza a színpadra.

Augusztus második felében már a nagy tömegrendezvények is megnyithatják kapuikat, a nyár végén mindenki bepótolhatja a járvány időszaka alatt kimaradt bulizást. ByeAlex rajongói különösen örülhetnek, hiszen a sztárnak és barátainak egy egész napot szentelnek az egyik eseményen.

Az a megtiszteltetés ért, hogy idén nemcsak a zenekarommal léphetek föl a Strand Fesztiválon, hanem saját napom is lesz, melynek keretein belül a vendégeimet láthatjátok majd a színpadon, illetve egy újdonsággal is készülök, amit eddig még sosem tettem

– írta az énekes közösségi oldalán.

A posztban azt ígérte a közönségnek, hogy egy „epikus és gyilkos DJ-szettre” számíthatnak a rendezvény ByeAlex-napján. A fesztiválon több népszerű előadó is kapott saját napot, melyeken olyan együttesek, énekesek és lemezlovasok zenélnek, akik munkásságát szívesen ajánlják a hallgatóságnak. Így ByeAlex mellett Marsalkó Dávid, a Hősök, valamint Andro és Lotfi Begi is kapott egy-egy napot a rendezvényen.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában