Kiderült!

2020.09.23. 09:22

„Nem arról van itt szó...” – Vajon mit csinál Bódi Guszti, amikor hetente egyszer lelép otthonról?

A zenész és felesége, Margó komolyan veszik a tradíciókat, szerintük ez a titka a hosszú házasságnak. Guszti – éppen ezért – hetente egyszer leléphet otthonról... De vajon mit csinál ilyenkor?

Forrás: illusztráció / Instagram

Állítása szerint a fiúkkal, zenészbarátokkal tölti az időt. A bulikról bár soha nem mesél senkinek – így nem tudni, hogy kivel merre jár –, állítja, nem nőkkel ismerkedik, csupán kiengedi a haverokkal a gőzt...

– Nálunk a nőknél is ugyanolyan egyenjogúság van, mint a férfiaknál, persze keretek között – mesélte Bódi Guszti – Mondjuk, én elmehetek a barátokkal kávézni, beszélgetni, hülyülni, de Margó azt nem teszi meg, hogy beül egy kávézóba, vagy sörözőbe... Nem arról van itt szó, hogy elmegyek k*rvázni, csajozni vagy valami ilyesmi – mondta a Borsnak Bódi Guszti. – Köztudott, hogy Lajcsiékkal egy nagyobb társasággal mi fiúk többen eljárunk keddenként vacsorázni... Ezekre miért ne mennék, mehetnék el? Azokkal vagyok, akiket szeretek, akiknek sokat köszönhetek vagy éppen ők köszönhetnek nekem. Nálunk ez a tradíció. A féri megy, a nő várja otthon. De nem úgy, mint egy sárkány, hogy hazamegyek hajnali kettőkor és azzal fogadna, hogy: hol voltál, mit csináltál, mennyit költöttél?

Forrás: borsonline.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában