ByeAlex és a Slepp

2020.10.24. 10:10

Befejezte legújabb lemezét ByeAlex

ByeAlex albuma a tervek szerint hamarosan megjelenik.

ByeAlex

Forrás: Instagram

Fotó: Alexandra Csaki

Márta Alex énekes néhány héttel ezelőtt közölte a jó hírt a közönséggel, miszerint zenekara, a ByeAlex és a Slepp még idén novemberben új lemezt jelentet meg Rehab címmel. A bejelentés hatására a rajongók nagyon izgatottak, hiszen bár a banda idén szinte minden hónapban jelentkezett egy friss videó­klippel, albumot már három éve nem készítettek.

Nem kell sokat várni

ByeAlex a napokban egy Instagram-sztoriban írt arról, hogy véget ért a stúdiómunka: végre befejezték a lemezt, és már csak annyi van hátra, hogy legyártsák a kézzel fogható korongokat. A bejegyzésből az is kiderült, hogy az együttes bőven ad hallgatnivalót, hiszen a Rehabon húsz dalt fogtak össze egy csokorba.

Az énekes közösségi oldalán korábban úgy fogalmazott, hogy ennyi év után „elég sok mondanivalója lett”, és az albumon sok friss szerzeményt is hallhatunk majd. Egyelőre még nem tudni, hogy az elmúlt időszak terméséből pontosan mely szerzemények kerültek be a Rehab repertoárjába, de annyit már elárult az énekes, hogy az albumon tíz már ismert sláger és tíz még sosem hallott nóta kapott helyet. A rajongóknak azonban már nem kell sokat várniuk: ByeAlex azt ígérte, hogy a megjelenés pontos dátumát és a részletes tracklistát is hamarosan közzéteszi.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában