friss szerzemények

2020.11.04. 10:40

Hamarosan jön az új lemez

A tervek szerint Dolhai Attila friss szerzeményeit még az idén hallhatják a rajongók.

Dolhai Attila egyik friss dalát már hallhatta a közönség

Fotó: KISALFÖLD-ARCHÍV

Nagy sikerrel zárultak Dolhai Attila lemezbemutató koncertjei a közelmúltban a Budapesti Operettszínházban: a közel háromórás műsorban a Mi muzsikus lelkek és a Visszatérés album legnagyobb slágereit hallhatta a közönség. A színész Fischl Mónikával, Janza Katával és Vágó Zsuzsival idézte fel ikonikus szerepei romantikus duettjeit, illetve vendégfellépőként Dolhai Luca is színpadra állt.

Sűrű hónap

A teátrum közösségi oldalán olvasható beszámolóból kiderült, hogy a koncerten a két lemez mellett már Dolhai Attila legfrissebb munkáiból is hallhattak egy kis ízelítőt az érdeklődők, ugyanis a színész-énekes az év végén megjelenő új korongról is előadott egy saját szerzeményt.

Aki lemaradt a két fellépésről, novemberben még több alkalommal is láthatja Dolhai Attilát: a Madách Színházban a Once/Egyszer című darab főszerepét játssza majd, a Budapesti Operettszínház színpadán pedig az István, a király rockoperában Koppányként, illetve a Huszka-gálán, a Lili bárónőben és a János vitézben szerepel.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában