Nyíregyháza

2020.11.19. 17:03

Népszerű Josh új slágere

A zenész és a raptrió közös dala már túllépte a kétszázezres megtekintést.

Forrás: Youtube

– A Children of Distance tagjaival már nagyon régóta ismerjük egymást. Az évek alatt sokszor találkoztunk fellépéseken, rendezvényeken, díjátadókon, és ahogy teltek az évek, egyre többet beszélgettünk a szakmáról – mondta el Josh.

– Aki figyelemmel kíséri a zeneipart, láthatja, milyen gyorsan változik, néhány év alatt lecserélődnek az ismert arcok. Akik már több mint egy évtizede űzik ezt a hivatást, szinte mind ismerik egymást, és megvan közöttük a kapcsolódási pont, a közös élmények, és így vagyunk mi is a childrenes fiúkkal.

A legfelkapottabbak között

A zenész arról is beszélt, hogy már évek óta tervezték a közös munkát, de mindig elhalasztották a projektet. Aztán amikor az együttes két tagja, Somogyi Péter és Nyári Roland a zenélés mellett klipek készítésével is elkezdtek foglalkozni, Joshnak is forgattak egy videót – ez pedig remek alkalmat adott a közös ötletelésre. Így írta meg Josh a Sebzett szárnyú madárkát, melynek témája, hangszerelése és népdalokra emlékeztető stílusa nagyon tetszett a három rappernek – hozzátették a saját szövegrészüket, és összeállt a kész szerzemény.

– Amikor elkészült a dal, forgattunk hozzá egy videó­klipet, amit Peti vágott meg – tette hozzá a zenész.

– Szerencsére a rajongóknak is tetszett, hiszen két hétig a felkapott tartalmak között dübörgött. Ezt azért is látom jó eredménynek, mert tapasztalataim szerint a toplistás videók három-négy naponta cserélődnek, csak a legmenőbb youtuberek és zenekarok maradnak az élen. Mellettük csak ritkán érvényesülnek olyan előadók, akik egy érettebb korosztályt képviselnek, vagy nem a legfrissebb trendeknek megfelelő stílusban alkotnak.

Jövőre élőben is

– Rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk, és ezért is nagyon bánjuk, hogy ez az év sajnos nem a koncertekről szól, pedig nagyon sok közös fellépésünk lett volna. Ez egy kicsit elszomorít minket, de tudjuk, hogy most nem a szórakozás az első, hanem az egészség. Jövőre azonban biztosan találunk rá alkalmat, hogy a közönség élőben is hallhassa tőlünk a Sebzett szárnyű madárkát.

VNA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában