"Benned él"

2020.11.21. 09:42

Puskás Tivadar Manuel időskori énjét alakítja egy videóklipben

Puskás Tivadar két fiatal popsztár közös szerzeményéhez csatlakozott.

Puskás Tivadar és Dallos Bogi a videóklipben

Forrás: Youtube

A Móricz Zsigmond Színház közönsége már húsz éve élvezheti Puskás Tivadar játékát, aki A Napsugár fiúk december 5-ére tervezett bemutatójával búcsúzott volna a nyíregyházi teátrumtól, azonban a járvány­ügyi helyzet miatt el kellett halasztani a premiert. A darab egyik érdekessége, hogy a színész fiával, Puskás Petivel és annak szerelmével, Dallos Bogival tűnik majd fel a színpadon.

Érdekes szerep

A „családi projektet” valószínűleg nagyon élvezték az előadóművészek, hiszen amíg a közönség arra vár, hogy végre láthassa őket együtt játszani, Puskás Tivadar egy újabb közös projektben tűnt fel. A rajongók november 20-án láthatták először Dallos Bogi és Manuel közös, Benned él című dalának a klipjét, amelyben a színész is szerepel.

A videóban Puskás Tivadar az egyik tehetségkutató műsorból ismert Manuel idős­kori énjét alakítja. A kisfilmre fia, Peti is nagyon büszke: közösségi oldalán úgy fogalmazott, hogy az alkotásban „apukám hatalmasat alakít”.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában