kihívás

2020.11.02. 09:02

Százak táncolnak Opitz Barbival

A fiatal énekesnő kihívása nagy sikert aratott az interneten.

Opitz Barbi a Rumba videóklipjében

Fotó: youtube

Opitz Barbi néhány héttel ezelőtt töltötte fel legújabb, Rumba című klipjét a legnépszerűbb videómegosztó portálra, ahol azóta is a legfelkapottabb hazai tartalmak táborát erősíti.

Az énekesnő akkor egy kihívást indított el közösségi oldalán: azt kérte követőitől, hogy tanuljanak meg egy rövid táncot a Rumba dallamára.

Nagy sikert aratott

Az énekesnő azt ígérte a vállalkozó szelleműeknek, hogy saját profilján is megosztja majd a felvételeket – és így is tett, pedig ez a művelet sokkal több energiát igényelt, mint amire valószínűleg számított.

Barbi a napokban Instagram-oldalán közölte a hírt, hogy eddig több mint kilencszázan döntöttek úgy, hogy reagálnak a kihívásra.

A fiatal sztárt nagyon fellelkesítette internetes játékának sikere, így most egy újabb próbatételen is gondolkodik: rajongóit arról kérdezte, hogy szeretnének-e részt venni egy újabb kihívásban.

Amennyiben elég nagy az érdeklődés, Barbi egy másik táncos feladatot is szívesen feladna a közönségnek, ezúttal a Rumba című dal refrénjére.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában