Saját műsora lesz

2020.12.29. 08:22

Videó: Új műsorral készül Barbie

A fiatal énekesnő egy új kihívással kezdi 2021-et.

VNA

Barbie és Jolly a havas Mátrában romantikázott

Forrás: Youtube

Szuperák Barbie több újdonságot is kipróbált a közelmúltban: bemutatkozott a mulatós műfajban, illetve videóklip-rendezőként is debütált.

– Már jó ideje foglalkozom énekléssel, de a mulatós műfaj messze állt tőlem – mesélte lapunknak Barbie. – Persze bulikban sokszor táncoltam rá, viszont arra nem gondoltam, hogy ebben a stílusban készítsek dalokat, egészen addig, amíg nem kérték a rajongók. A párommal végül elkészítettük az Úgy szeretlek én című dalt, ő a zenén, én pedig a szövegen dolgoztam, a végeredmény pedig egy szerelmes, pop- és mulatós­elemeket vegyítő sláger lett.

Téli romantika

Barbie szerint biztos, hogy a jövőben születnek még dalai ebben a műfajban, hiszen a közönségtől rengeteg pozitív visszajelzést kapott. Szerelmével, Tarcsi Zoltán „Jolly”-val sokat dolgoznak együtt: a zenész egyik romantikus, Álmaimban is melletted című szerzeményének videóklipjét is ő rendezte.

– Nagyon szeretem a havazást, mindig a téli időszak a kedvencem, így amikor arról beszélgettünk, milyen klip is készülhet ehhez a dalhoz, és megtudtuk, hogy a Mátrában leesett a hó, azonnal tudtam, hogy ott kell forgatnunk – mondta el a fiatal énekesnő. – Először külföldi helyszínt kerestem, de nagyon örülök, hogy így alakult, hiszen a hazai tájak csodálatosak.

Saját műsora lesz

Ez az év a koronavírus-járvány miatt sokunknak rengeteg lemondással járt, az előadóművészeknek pedig különösen nehéz volt, hiszen a koncertek és a bulik nagy részét le kellett mondani. Így volt ezzel Barbie és Jolly is, akik a bizonytalanság miatt nem is nagyon tudják tervezni a következő időszakot.

– Pozitívan állunk 2021-hez, és reméljük, hogy egy jobb év lesz, mint az idei. Nem panaszkodhatunk, hiszen itt vagyunk egymásnak, egészségesek vagyunk, és szerencsére a szüleink és a családtagjaink is jól vannak, és ez a legfontosabb – tette hozzá.

A jövő azért tartogat néhány újdonságot Barbie számára is: január első hetében indul a Zenebutik kínálatában saját műsora Mulatnak a csajok címmel, melyben csak női előadók ragadnak mikrofont, a fellépéseket pedig beszélgetések, riportok is színesítik majd.

VNA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában