zene

2021.01.19. 08:39

Sikeres lett a közös dal

ByeAlex zenekara a Halott Pénzzel készítette el az új év egyik első slágerét.

KM

Forrás: A zenekar archívuma

– Hiába raktam le egy lemezt és több klipet is a srácokkal, az még mindig nem pótolhatja azt, ami a legjobb ebben az egészben: a színpad, az energiák, az, hogy azokban a pillanatokban, amikor veletek lehetünk, béke van, elfogadás és szeretet. Sokat elemeztem érzéseimet. Én magam is szorongok sok mindenen, és próbálok fejlődni. Remélem, ez az új év boldogságot, ölelkezést és jó energiákat hoz mindenkinek – írta a fényeslitkei énekes, ByeAlex közösségi oldalán az új dalról.

Csupa újdonság

Az előadó zenekara, a ByeAlex és a Slepp novemberben négy év után először jelentkezett nagylemezzel Rehab címmel. A rajongók már ezen a korongon meghallgathatták a Boldog leszek című szerzeményt, azonban a híresség már akkor jelezte, hogy meglepetéssel készülnek: az albumról három dalhoz is készítenek majd videóklipet, azonban egy kis csavarral, egy-egy vendég előadóval kiegészítve. Hamar kiderült, hogy az első ilyen sláger a Boldog leszek, melyhez a Halott Pénzzel kiegészülve forgattak kisfilmet. A dal klipjét még csak néhány napja tették közzé a legnépszerűbb videómegosztó portálon, de máris elérte a 350 ezres megtekintést, illetve a második legnépszerűbb felvétel lett a hazai tartalmak között.

Nemcsak ByeAlextől számíthat újdonságra a közönség, a Halott Pénz is gőzerővel dolgozik a friss dalokon: terveik szerint idén tavasszal jelenik meg legújabb, Ha mindenkit boldoggá akarsz tenni, árulj fagyit című albumuk. A többszörös Fonogram díjas formációnak ez lesz az ötödik nagylemeze.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában