zene

2021.03.02. 07:56

Igazi lázadó dalhoz készült videóklip

A Sugarloaf legújabb projektjét hamarosan a közönség a láthatja.

KM

Forrás: a zenekar archívuma

A több mint negyed évszázados múltra visszatekintő rockegyüttes, a Sugarloaf jó hírrel lepte meg követőit: közösségi oldalain bejelentette, hogy a közeljövőben új videóklipet mutat a nagyérdeműnek, méghozzá a Lázadó című dalukhoz.

Virtuális koncertek

A Lázadó a banda Sputnik című, 2019-ben kiadott stúdióalbumán kapott helyet, így a legnagyobb rajongói mára már kívülről fújhatják a szövegét. A klippremier pontos időpontját egyelőre még nem közölte a zenekar. A Sugarloaf tavaly ünnepelte megalakulásának huszonötödik évfordulóját, de a koronavírus-járvány miatt le kellett mondania a tervezett születésnapi turnéjáról.

A közönséget azóta online kárpótolták az elmaradt találkozásokért, és Youtube-­csatornájukra két virtuális koncert felvételét is feltöltötték. Fennállásuk óta már több énekesnővel is dolgoztak együtt, Muri Enikő 2017-ben csatakozott a zenekarhoz. A Sputnik volt az első lemez, melyet a nyíregyházi énekesnővel rögzítettek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában