Nyíregyháza

2021.04.12. 13:27

„Csináltunk egy nagyon erős dalt, írtam rá egy nagyon erős szöveget”

Nagyon büszke a nyíregyházi énekesnő!

KM

Forrás: a zenekar archívuma

Fotó: Mate Gregus

Másfél héttel ezelőtt töltötte fel hivatalos YouTube-csatornájára legújabb, Lázadó című videó­klipjét a Sugarloaf zenekar, melyre azóta már közel 130 ezren voltak kíváncsiak. A dal egyik érdekessége, hogy szövegét a banda nyíregyházi énekesnője, Muri Enikő írta, aki nagyon boldog, hogy végre a közönséggel is megoszthatták a különleges látványvilágú kisfilmet.

Sokat dolgoztak

– Több hónapig állt a fiókban, de ha valami késik, akkor az előbb-utóbb megérkezik – írta az énekesnő közösségi oldalán. – Büszke vagyok arra, hogy a Sugarloaf zenekar énekesnője lehetek! Csináltunk egy nagyon erős dalt, írtam rá egy nagyon erős szöveget, majd felvettük a klipet, és vért izzadva, de itt a végeredmény, megszületett a Lázadó!

Muri Enikő a bejegyzésben arról is írt, hogy jelenleg számukra az a legnagyobb ­elismerés, ha minél több rajongó megosztja az interneten a videót, hiszen a koronavírus-járvány miatt nem tudnak koncertezni, és csak online kaphatnak visszajelzést a közönségtől.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában