Nyíregyháza

2021.04.08. 18:56

Miló Viki: „Letettem arról, hogy valaha is anya legyek”

A rák után újabb kihívások elé állítja a magánélete a nyíregyházi ökölvívót...

Forrás: MW-archív

Mint arról korábban írtunk, régóta harcol bőrrákkal az egykori ökölvívó. Úgy fest, az amazon győzött a gyilkos kórral szemben, de magánélete újabb kihívások elé állítja. Bonyolult párkapcsolatban él idősebb, kétgyermekes párjával Miló Viki, ezért nem is terveznek közös gyereket – írta meg a life.hu a Story magazint idézve.

Az élsportot 10 éve abbahagyó Viki lassan két éve él se vele, se nélküle kapcsolatban nála idősebb szerelmével.

„Megszoktam az egyedüllétet, és bár jelenleg épp együtt vagyunk a párommal – akivel nagyon szeretjük is egymást –, de korábban már többször is szakítottunk, mert nem tudtunk mit kezdeni azzal, hogy más fázisában tart az életünk. Ő nálam valamivel idősebb, 20 éve elvált, felnőtt gyerekei vannak, és elképzelhetetlen a számára, hogy hozzám és a 8 kutyámhoz költözzön, mint ahogy én sem megyek őhozzá.

Magyarán nem igazán van jövőképünk – de mégis ragaszkodunk egymáshoz, és hagyjuk magunkat sodródni, mert sosem lehet tudni. Emellett igyekszünk megélni a jelent, és mindketten dolgozunk azért, hogy működjön, ami köztünk van. Közös gyermekről viszont nem álmodozom.”

42 éves vagyok, és letettem arról, hogy valaha is anya legyek

– vallotta be a sztármagazinnak Miló Viki.

https://szon.hu/bulvar-celeb/helyi-bulvar-celeb/csak-egy-apro-piros-pottyot-vett-eszre-kiujult-a-nyiregyhazi-bajnok-borrakja-4812277/

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában