Egyedül van

2021.04.30. 11:16

Pap Dorci szakított a párjával

A fiatal nyíregyházi sportoló közösségi oldalán mesélt a szakításról.

KM

Forrás: illusztráció / Instagram

Pap Dorcit a TV2 Exatlon című műsorában ismerhette meg az egész ország, ahol végül a dobogó második fokán végzett. A sportolónak azonban nem csak ez az eredmény hozott boldogságot, a szerelem is rátalált az egyik stábtag személyében. Azonban Dorci Instagram-oldalán a rajongók kérdéseire válaszolt a napokban, s az egyik válaszából pedig kiderült, hogy újra egyedül van.

Nagyon különböztek

– Az utóbbi időben nagyon sok ilyen kérdés érkezett, és jól éreztétek, hogy valami nincs rendben. Cannal nagyon elcsúszott kettőnk közt a dolog – mesélte Dorci. – Nincs harmadik személy, ezt mindenképpen szeretném kiemelni, egyszerűen csak nagyon különbözünk, és nem úgy alakultak a dolgok, ahogy szerettük volna, ezért külön utakon folytatjuk az életünket. Úgy éreztem, ennyivel tartozom, hogy tájékoztatlak titeket, ha már a boldog pillanatainkat is megmutattuk nektek.

A fiatal lány ezután arra kérte követőit, hogy ne kérdezgessék tovább a szakításról, mert nem szeretne erről többet elmondani.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában