Koncertre is készül

2021.05.21. 10:26

Sorozatban szerepel Muri Enikő

Muri Enikő életében először játszott el egy negatív karaktert.

KM

Muri Enikőnek nagyon tetszett a forgatás

Forrás: Bors-Archív

A nyíregyházi színész-énekesnőt nemcsak a Sugarloaf frontasszonyaként, hanem színésznőként is ismerheti a közönség. Most egy új feladatban is kipróbálta magát: a Jóban Rosszban című tévésorozatban vállalt szerepet. A kihívásról Muri Enikő a TV2 Mokka című műsorában mesélt.

Koncertre készül

– Most először játszottam ilyen negatív karaktert, de egyáltalán nem bánom, hiszen az újdonság mindig jólesik: megtudhatom, hogy mire vagyok képes. Amikor belefutottam az egyik epizódba, nagyon furcsa volt visszanéznem magam – mondta el az adásban. – Maga a forgatás nagyon érdekes volt. Már régóta vágytam rá, hogy belekóstoljak a filmezés világába, hiszen ez teljesen más, mint színházban játszani, mert ott mindig van egy azonnali reakció.

Muri Enikő annyit árult el a sorozatban megformált karakteréről, hogy annak személyisége teljesen különbözik az övétől: egy igazán rosszindulatú nőt játszik, aki mindent magának akar, és mindenkin áttapos, hogy elérje céljait.

A színész-énekesnő a műsorban arról is beszélt, hogy zenekarával, a Sugarloaffal már nagyon várják, hogy végre újra színpadra álljanak, és a rajongóiktól is rengeteg üzenetet kapnak: arról érdeklődnek, hogy mikor hallhatják újra élőben zenélni kedvenc együttesüket. Mivel utoljára tavaly augusztusban volt lehetőségük fellépni, izgatottan készülnek a nyitásra. A bandával már megvan az első nyári koncertidőpontjuk is: a tervek szerint június 24-én ragadnak majd mikrofont, az igazi nagy durranást azonban októberre tervezik, hiszen akkor fogják bepótolni a Sugarloaf tavaly elmaradt, 25 éves jubileumi nagykoncertjét.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában