Nyíregyháza

2021.06.17. 07:40

Miló Viki és Bebe az életmódváltásban segít (videó)

A bokszoló meditációs videóját bárki elérheti a világhálón.

VNA

Forrás: Miló Viki/shutterstock

Mindig az első lépés a legnehezebb, amikor szeretnénk változtatni az életünkön – ebben segíthet Miló Viktória és Bebe irányított meditációs felvétele.

Fontos a nyugalom

– Egy régi kedves ismerősöm felhívott, és arról panaszkodott nekem, hogy már 116 kiló, és nem tudja, hogyan fogjon hozzá az edzéshez, hogyan vegye rá magát az életmódváltásra. Tulajdonképpen az ő kedvéért jutott eszembe az irányított meditációs videó ötlete, amely segít abban, hogy megtaláljuk a motivációt az edzéshez – mesélte lapunknak Viki.

– A módszer bevált: a lány alkalmazta a meditációt, és azóta rendszeresen edz, vett egy futópadot, és minden percet kihasznál, hogy sportolhasson.

Viki szerint a videó nemcsak akkor segíthet, amikor nem találjuk a motivációt a kezdéshez, hanem akkor is, amikor már belevágtunk, de időközben elvesztettük a lendületünket. Mivel sok hasonló esettel találkozott, a sportoló úgy gondolta, hogy közkinccsé teszi a felvételt.

– Olyanoknak is ajánlom, akik eddig még soha nem meditáltak, hiszen a videó alatt végig vezetem a hallgatókat: mindig elmondom, hogyan vegyenek levegőt, mire koncentráljanak. Ebben az esetben nem a meditáció mélysége a legfontosabb: a módszer abban támogat minket, hogy letisztuljanak a gondolataink, megnyugodjunk, és újult erővel vessük bele magunkat a kihívásokba – tette hozzá. A meditációs videóhoz azonban nemcsak szöveg, hanem zene is kellett – itt jött a képbe Bebe.

– Amikor Viki megkeresett ezzel az ötlettel, nagyon örültem, és azonnal igent mondtam – mesélte lapunknak Bebe.

Hamar elkészült

– Korábban készítettem már filmzenéket, és elalvás előtt is gyakran hallgatok hasonló stílusú zenéket, így egyáltalán nem állt messze tőlem ez a feladat, még a videót is én vágtam össze. Vikivel nagyon gördülékenyen ment a közös munka, hiszen már hosszú évek óta jó barátok vagyunk. Amikor megkaptam tőle a szöveget, azonnal tudtam, hogy milyen koncepció mentén szeretnék haladni. Tulajdonképpen egy éjszaka alatt összeállt az egész.

Viki és Bebe nem tartja kizártnak, hogy a jövőben még összefognak egy-egy hasonló projekt kedvéért, bár jelenleg mindketten nagyon elfoglaltak: a sportoló folyamatosan edzéseket tart, nyolc csivaváról gondoskodik, és egy kutyás webmagazinnak is dolgozik, a zenész pedig jelenleg a következő lemezén dolgozik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában