Mindjárt jön az esküvő!

2021.08.25. 16:40

Lánybúcsú vs. legénybúcsú – Ki bulizott nagyobbat? Puskás Peti vagy Dallos Bogi?

A két zenész, Puskás Peti és Dallos Bogi hamarosan összekötik az életüket.

KM

Forrás: Instagram

Fergeteges hangulatú lány- és legénybúcsús képekkel telt meg a két zenész közösségi oldala: Puskás Peti és Dallos Bogi nemsokára férj és feleség lesznek.

Az énekes még februárban kérte meg szerelme kezét, a nagy kérdésre pedig azonnal egy határozott igent kapott.

– Köszi, srácok, a felejthetetlen legénybúcsút, a kakaószertartással, a sörponggal, a vegán grillezéssel, az éjszakai túrával az erdőben és legfőképpen, hogy együtt élhettük meg mindezt a fesztiválhangulatot fesztivál nélkül – írta Peti közösségi oldalán azokhoz a fotókhoz, melyek utolsó, legényemberként töltött buliján készültek. A vőlegény vidéki, sátorozós mulatságával ellentétben a menyasszony egy fővárosi tetőteraszon ünnepelt.

A zenészek 2019 novemberében vállalták fel kapcsolatukat egy közös Instagram-képpel, nem sokkal azután, hogy együtt kezdtek dolgozni az egyik tehetségkutató tévéműsor zsűritagjaiként.

Együtt dolgoznak

A szerelmespár azóta több projekten is dolgozott együtt, szerepeltek vetélkedőben és nyitottak egy bárt – legfontosabb közös elfoglaltságuk azonban biztosan az esküvőszervezés volt.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában