"Ne legyetek szürkék!"

2021.10.28. 17:54

„Azt hittem, rohad a fogad” – Durván kiakasztotta a rajongókat ByeAlex új fogsora!

Már nagyon rég szerettem volna kipróbálni egy grillz fogsort a fogamra! – írta ByeAlex szerdán, és büszkén mutatta meg új, gyémánt fogait a rajongóinak. Ám azok nem annyira voltak elájulva tőle...

Forrás: Instagram

" data-instgrm-version="14">

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

„Lehet velem van a hiba de nekem ez nem tetszik, hova tart ez a világ. Mi jön még... De legalább egyedi és ritka, nem fognak sokan utánozni...” – írta egy kommentelő.

Alex másnap újabb fotót posztolt a fogsoráról és azt írta a képhez:

„Igen. Mindig lesznek emberek, akik meg fogják mondani, hogy kellene kinézned, viselkedned, és gondolkodnod. Mindig. Meg fogják mondani szerintük mihez kellene tartanod magadat, mihez kellene igazodnod; és attól lennének jobban ha te is a mások által előre kitaposott normák alapján élnél. Engem egész életemben próbáltak megállítani. B***ttak a stílusom, külsőm, zeném, magatartásom miatt… Mondd, hol lennék én most, ha úgy cselekszem, ahogy nekik tetszik? Sehol. Na de hol vannak ők most? Sehol. Byealex meg itt van. Láv jú bébik, ne legyetek szürkék… Soha ne!”

" data-instgrm-version="14">

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Forrás: Instagram

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában