Nyíregyháza

2023.02.11. 14:39

Durván nekiestek a kommentelők Vasvári Viviennek: ezzel verte ki a biztosítékot

Kivételesen nem a szuperszexi alakja miatt lett téma a kétgyermekes anyuka.

A kommentelők durván nekiestek a sztármaminak: azzal vádolják, hogy retusálta kislánya Instagramra feltöltött fényképét.

Az ártalmatlannak induló poszt kész lavinát indított el a modell-üzletasszony követői táborában. A fotón egyébként nem történik semmi extra, Vivien annyit osztott meg, ahogy lányával, Arianával ebédel, ez azonban számos kommentelőnél kiverte a biztosítékot. Azzal vádolják ugyanis Vasvárit, hogy a FaceApp nevű programmal javította fel a szóban forgó fotót.

Milyen érzés faceappolni a saját lányod? Gratulálok

– írta egyik felháborodott követője.

 

Az rendjén van (vagy nem), hogy magadat minden képen faceappolod, de hogy a lányoddal is ezt teszed… Mit tükrözöl? Ha nagyobb lesz, mit lát?

 

– jegyezte meg egy másik kommentelő, azonban még számos kommentet ki lehetett volna emelni, ugyanis sorra érkeztek az anyaságát megkérdőjelező hozzászólások is. Bár hozzá kell tenni, hogy egyesek olyan hangvételben fejezték ki a nemtetszésüket, mintha a modell minimum plasztikázta volna gyermekét.

Az óriási kommentcunamit megunva a szexi anyuka végül törölte a hozzászólásokat, a képnél pedig kikapcsolta a kommentelés lehetőségét.

Forrás: borsonline

 

Címkék#Luxus Vivi

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában