Nyíregyháza

2023.02.11. 08:21

Súlyos balesete volt Mészáros Árpád Zsolt terhes barátnőjének (videó)

A babavárás utolsó két hete nem telt eseménymentesen, párjának ugyanis balesete volt.

Forrás: Instagram

Mint írtuk, ötszörös apa lett Mészáros Árpád Zsolt. A színész a Mokkában mesélt a szülésről és az ötödik gyerekről, de közben azt is elárulta, hogy nem volt könnyű számukra az elmúlt két hét, ugyanis a terhes barátnője lábát be kellett gipszelni. Mint mondta, egy otthoni baleset során kifordult a térde, mentőt kellett hívniuk.

A kismama két hete gipszben van, de a szülés problémamentesen zajlott. Mészáros Árpád Zsolt 16 évvel fiatalabb párjának, Krisztának ez az első gyermeke, MÁZS-nak 1996-ban született egy fia, majd két kapcsolatából még két fia és egy lánya: Rózsa 2006-ban, Merse 2011-ben, Árpád 2015-ben.

 

Ezúttal ismét kisfia született, akinek a nevét is elárulta a TV2 reggeli műsorában: Mészáros Ámor.

 

"Nagyon fontos volt a névválasztás. Krisztának azt mondták, nem lehet gyereke. Az örökbefogadásról is beszélgettünk, de hála a Jóistennek, másként alakult, illetve megtaláltunk egy olyan fajta dolgot, ami segíti azokat a hölgyeket, akiknek nem lehetne gyerekük. A névválasztás is ehhez igazodott: szerelemgyermek. Mi hiszünk a sorsszerűségben, február 14-re voltunk egyébként kiírva" - mondta.

Forrás: origo

 

 

Címkék#mázs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában