Hiba volt?

2023.06.19. 10:30

Felrobbant a net Szabó Zsófi fotójától

A kommentelők szerint a csinos tévésnek nem kellett volna elválnia.

Fotó: Markovics Gábor

Valóságos kommentcunamit robbantott ki a neten Szabó Zsófi vasárnapi bejegyzése, amiben gyermeke édesapját, Kis Zsoltot méltatja. Az egykori házasok többször is beszéltek arról, hogy mennyire viharos a kapcsolatuk, amit végül nem sikerült megmenteniük: majd robbant a hír, hogy szakítottak egymással, ami akkor nagyon megviselte Szabó Zsófit. A sport szeretete, a kisfia, Mendel és a barátai tartották benne akkoriban a lelket.

A szemrevaló műsorvezető a válást követően sokáig az egykori sztáredzővel, Shane Tusuppal alkotott egy párt, ám ez a románc sem alakult túl jól, viharos szakítás lett a vége.

Az egyetlen biztos tényező Zsófi életében még mindig a kisfia, Mendel, és úgy tűnik, hogy volt férjével is kiegyensúlyozott a kapcsolata. Erre utal az a kép is, amit apák napján közzétett. Bár a fotó megosztása nem engedélyezett, a kommentelők fantáziája egyből beindult!

 

Boldog Apák napját! Nekünk te vagy a legjobb!

 

- írta Zsófi a bejegyzéshez, amihez csak úgy özönlöttek a hozzászólások.

- Sosem fogom megérteni, miért hagyta ott a Zsófit.... Az ország egyik legszebb nője volt a felesége! Van egy szép gyermeke Tőle! És mégis elváltak... Nekem ez magas!

- Az lenne a legszebb, ha újra együtt lennének.

- Ez a fiú nem kérked, nincs központban nem érez késztetést a magamutogatásra !! Alázatos, aranyos.

- Egyet értek, maradjon együtt ez a kicsi család

- Én úgy hallottam, megint együtt vannak

Ilyen és ehhez hasonló hozzászólások árasztották el Zsófi apák napi bejegyzését, nagyon sokan azt szeretnék tehát, ha a válás ellenére újra egy párt alkotnának Zsolttal, akivel annak idején a lovaglás hozta össze.

Bár Zsófi magánéletéről mostanában nem lehet sokat tudni, az biztos, hogy a kis Mendel apukájával kölcsönösen szeretik és tisztelik egymást, akkor is, ha már nem alkotnak egy párt.

Forrás: borsonline

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában