Nyíregyháza

2023.07.27. 15:01

Találkozás a tűzisten gyermekeivel

Szon.hu

Szirota Jennifert is hallhatjuk

Forrás: Fotó: KM-archív

Ha augusztus, akkor Jósavárosi Napok! A nyíregyházi településrész ünnepe augusztus 11-12-én kétféle tematikára épül. A nyitónapon a sport lesz a középpontban a Jósavárosi Művelődési Ház előtti sétányon. A 16 órakor kezdődő megnyitó után elsőként az idősebb korosztály tagjait mozgatja meg Jobbágy Éva, Figeczky Emese jógaoktató segít az ellazulásban. Az Abovo Full Breakin táncosai, a Muay Thai Jakab Team Sportegyesület és a Nyíregyházi Box Club tagjai sem kímélik az izmokat, a levezetésben pedig a Spirit mediball-osai segítenek majd. Akiknek mindez nem lenne elegendő, kedvükre pingpongozhatnak, íjászkodhatnak és kézműveskedhetnek, sőt, többféle sporteszközt is kipróbálhatnak.

Másnap, augusztus 12-én az Ungvár sétányon folytatódnak a programok: 15 órától a Szabolcsi Koncert Fúvószenekar és Majorette Csoport bemutatója nyitja a Jósavárosi Napok második etapját. A köszöntők után a kerekerdő Óvoda Így tedd rá! csoportja, majd a Jósavárosi Suhancok szórakoztatják a közönséget. Miután kihirdették a Mi kis kertünk pályázat eredményeit, ismét a színpadi produkciókon a sor, fellép a Folk Night Band, a Gold Dance Group, Szirota Jennifer, a demecseri Pendelyes néptánccsoport, a Fest Rock együttes, Hekman Böbe. A zenés-táncos folyamot habparty és tombolasorsolás teszi izgalmasabbá, az igazi nagy durranás azonban csak sötétedés után jön: a Tűztánc Show 21 órától mutatja be A tűzisten gyermekei című műsorát. A kétnapos rendezvényt utcabál zárja, az élő zenéről a Vox együttes gondoskodik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában