Szakítás

2023.07.12. 09:02

Újabb dráma! - Vajon mi történt Opitz Barbiékkal?

Egyre kuszábbak a dolgok az énekesnő körül.

Szon.hu

Fotó: Szon-archív

Már a rajongók sem értik, mi történik kedvencük körül - írta a Bors. A minap például szakított a barátjával Alberttel, majd pár órával később egy szerelmes fotót tett ki az oldalára.

Nem igazán tudjuk, hányadik fejezetéhez érkezett Opitz Barbi története, ám az biztos, hogy egyre kuszábbak a dolgok körülötte. Elég csak az édesapjával való konfliktusra gondolni, ami hónapok óta tart, de a barátja rendőrségi ügye is alaposan felborzolta a kedélyeket. Most azonban azzal hívta fel magára ismét a figyelmet a csinos énekesnő, hogy a közösségi oldalára kiposztolta: szakított Alberttel. Ebben még semmi meglepő nem volna, ám a bejegyzést pár órával később törölte, a helyét pedig felváltotta egy szerelmes kép a fiúval, jól összezavarva mindenkit. 

Opitz Barbi szakított a pasijával?

A rajongókban nyilván az merült fel először, hogy akkor most együtt van-e Barbi és Albert, vagy sem. Kíváncsiságuk jogos, hiszen képtelenség eldönteni, hogy valójában hányadán állnak egymással a fiatalok. Meglehet, csak összevesztek, az énekesnő pedig annyira kiakadt, hogy az alábbi sorokat írta ki:

Sziasztok! Nos, én szakítottam a párommal, igazából elég nyomós indokom van rá, a könnyeim nem akarnak elfogyni... A részletekről nem szeretnék beszélni

– fogalmazott az énekesnő, pár órával később azonban meggondolta magát. A vallomás eltűnt, helyét pedig egy szerelmes fotó váltotta fel. Talán amilyen gyorsan összevesztek, pont olyan gyorsan békültek ki egymással, de valaki fejében az is megfordult, hogy csak viccből rakták ki a dolgot, hergelve az embereket.

Forrás: Instagram/Opitz Barbi

Albert frappáns válasza

Az imént említett fotó alatt elszabadultak az indulatok, mindenki Barbiból próbált kicsikarni információt. Minden próbálkozás hiábavaló volt sajnos, ugyanis az énekesnő nem reagált a kommentekre, ellenben fiatal barátja igen.

"Tegnap Barbi kirakott egy sztorit, hogy szakítottatok. Most akkor igen, vagy nem?" – tette fel valaki a kérdést, amit még több ilyen követett.

"Most együtt vagytok vagy sem?" – írta egy másik követő, aki olyan szerencsés volt, hogy Alberttől kapott választ. A fiú frappánsan annyit írt:

Most éppen nem, mert otthon van.

Többen arra következtetnek, hogy valójában mindvégig együtt voltak a fiatalok, s a szakítás csak egy trollkodás volt a részükről. Ha így van, ha nem: a rajongókat sikerült összezavarniuk.

Hallgat a történtekről

A Ripost megpróbálta elérni Opitz Barbit, hogy megtudják, mi is az igazság az ügyben, ám az énekesnő nem vette fel a telefont. A menedzserét sikerült végül utolérniük, aki bár megköszönte az érdeklődést, de Barbi magánéletét továbbra is tabuként szeretnék kezelni.

Így tehát a teljes igazságra továbbra sem derült fény, ami a rajongókat egyre jobban feszélyezi. Nem tetszésüknek pedig hangot is adnak...

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában