Bulvár

2023.08.29. 12:45

Kivonult a rendőrség: óriási balhé tört ki Opitz Barbiéknál, egy kés is előkerült

A szemtanúk azt mondják, az ajtónyitást követően azonnal elfajultak a dolgok, ordítozás, dulakodás hangja hallatszott, sőt mintha egy kés is megvillant volna. A rendőrség perceken belül a helyszínen volt - írta a borsonline.hu.

Forrás: borsonline.hu

Fotó: Nagy Zoltán

Óriási balhé kerekedett vasárnap este egy hetedik kerületi körfolyosós ház földszinti lakásában, ahol Opitz Barbi él egy ideje. A fiatal énekesnő a párjával, Alberttel tartózkodott otthon, amikor váratlan vendég érkezett hozzájuk. Hogy pontosan milyen szándékkal, azt nem tudni, de beszédes tény, hogy amikor az énekesnő ajtót nyitott, azonnal elszabadult a pokol.

A szomszédok rettegtek 

Lapunkat a ház egyik lakója tájékoztatta arról, hogy pontosan mi történt: vasárnap este feltételezhetően az énekesnő édesanyja bekopogott, majd berontott Barbi albérletébe, ahol azonnal ordítozni kezdtek. A hölgy haragja a lánya párjára, Serleg Albertre koncentrálódott, veszekedni kezdett fiatal férfivel, akinek neki is ment.

Olyan kiabálás, ordítozás volt, hogy összerezzentünk – mondta kollégánknak a ház előtt a helyszínen az egyik lakó.

– Egy csinos, vérmes barna nőt láttunk, a szövegkörnyezetből arra következtettünk, hogy a lány édesanyja az. Nem lehetett pontosan érteni a szavakat, de olyan indulat volt a hangjukban, hogy beleborzongtunk.

Az ajtóban kezdték a vitát, aztán a nő berontott a lakásba is. Hallatszott, ahogy dulakodni kezdtek, csörömpölt minden, attól féltünk, hogy itt vér fog folyni... Aztán a nőt valahogy kilökdöste Barbi a lakásból az udvarra, ahol tovább ordítoztak, és ekkor ijedtem meg a legjobban, mert - bár nem vagyok benne biztos - de szerintem egy kést láttam az anyukánál.

– Nem használta, csak a kezében volt egy pár pillanatig. Aztán elrohant. A rendőrök csak azután érkeztek meg, amikor már nem volt ott. 

Forrás: borsonline.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában