Celeb

2023.09.12. 10:21

Gubik Petra és Solti Ádám között nagy az összhang (videó)

A színészek szinte minden napjukat együtt töltik.

Szon.hu

Gubik Petra

Fotó: MW-archív/Bánkuti Sándor

Reggeleik a próbateremben indulnak, este pedig szintén innen mennek haza, így nem csoda, ha hatalmas köztük az összhang. Ádám és Petra minden bizonnyal remekül mutatnak egymás mellett, de gyengéd érzelmeik mindössze egy produkció erejéig kötik össze őket, hol is az általuk megformált karakterek habarodnak egymásba - írta a tenyek.hu.

Solti Ádám és az ajaki színésznő gőzerővel készülnek a Pretty Woman Musical bemutatójára, ami már vészesen közeleg, hiszen most hétvégén a rengeteg próbát követően végre a nagyérdemű közönség is láthatja majd az előadást. Aki ismeri a darab alapjául szolgáló filmet, az minden bizonnyal nagy elvásárokkal érkezik majd a színház soraiba, de a szereplők leszögezték, ez a feldolgozás kissé eltér a korábban megszokottól, de minden erejükkel azon lesznek, hogy valódi mesevilágot elevenítsenek fel és mindenkit elvarázsoljanak.

A kedd reggeli Mokkában a főszereplő páros mellett Serbán Attila elárulta, felesége már a terhesség harmadik trimeszterében van, a picit pedig novemberre várják, így a munka, illetve a családi élet mellett nem sok ideje jut a pihenésre, de nagyon élvezi. Attila karaktere központi szerepet tölt be a darabban, a színész annyit megsúgott, ő fogja mozgatni azokat a bizonyos szálakat.

Az első előadás most csütörtökre tervezték, így már csak néhány nap és felgördül a függöny.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában