Ijesztő

2023.10.14. 11:03

Kétmondatos horror sztorik, amiktől nem tudsz majd aludni

Azt hiszed, két mondat kevés ahhoz, hogy megálljon benned az ütő? Gondold újra!

Szon.hu

Forrás: illusztráció / shutterstock

Elkezdtem betakargatni, amikor megszólalt: - Apa, nézd meg kérlek, hogy nincsen-e szörny az ágy alatt!
Úgyhogy benéztem az ágy alá, és hirtelen megpillantottam őt magát, vagy egy másik őt, amint reszketve azt súgja: - Apa, valaki van agy ágyamban...

 

A lányom folyton csak bőg és ordibál az éjszaka közepén. Hiába látogatom meg a sírját, és kérem, hagyja abba, nem segít.

 

Egy nehéz nap után arra térek haza, hogy a barátnőm a gyermekünket öleli. Nem is tudom, melyik az ijesztőbb, látni a halott barátnőmet a halvaszületett kisbabánkkal, vagy a gondolat, hogy valaki betört a lakásba, hogy ilyen formán elrendezze őket.

 

Előző éjjel láttam: az ébresztő órámon a 12:07 villogott, amikor hosszú, sárga körmeit belemélyesztette a mellkasomba, a másik kezével pedig befogta sikoltó számat. Megkönnyebbülten ültem fel, hogy csupán egy álom volt, de akkor megpillantottam, hogy az ébresztő órán a 12:06 villog, a szekrényajtó pedig halk nyikorgással nyílik ki.

 

Egyszer csak azt hallod, hogy az édesanyád téged hív a földszinti konyhából. Ám ahogy mész lefelé a lépcsőn, hirtelen egy ismerős hang azt suttogja a szekrényből: "Ne menj le drágám, én is hallottam."

 

Ott üldögélt a polcomon, üres, porcelán szemekkel meredt rám, a legszebb rózsaszín babaruhában, amit csak el tudsz képzelni. Ó, miért is kellett halva születnie?

 

A vigyorgó arc kiolvadt a sötétből és egyenest rám szegezte üres tekintetét az ablakon túlról.
A tizennegyedik emeleten lakom.

 

Az éjszaka közepén arra ébredtem, hogy valaki az üvegen kopog. Először arra gondoltam, hogy az ablakon, de aztán kiderült, hogy a tükör felől jön a hang.

 

A nagymamám azt mondta, különleges adottság, hogy látom a halál angyalát megjelenni azelőtt a ház előtt, ahol hamarosan meg fog halni valaki. Én is azt hittem, hogy különleges adottság, valamiféle ajándék, de aztán egy nap megpillantottam a halál angyalát ott ácsorogni az összes ház előtt.

 

A húgom azt mondta, hogy anya ölte meg őt.
Anya azt mondja, nincs is húgom.

 

- Képzeld, te voltál az anyukánk azelőtt is, hogy a múltkor meghaltunk - trillázza most a kislány az öledben ülve, mintha csak valami lágy, altató dalt énekelne. Majd hozzáteszi: - Ezúttal sokkal fájdalmasabb lesz.

Forrás: Buzzfeed

 

Találkoztál már kísértettel?

Visszajár a plébános harangozni? Rejtélyes dolgok történnek az Ön településén? Van egy elhagyatott ház, amit inkább elkerülnek arrafelé? Ha nem csak olvasni szereti a túlvilági történeteket és ismer egyet-kettőt, feltétlenül ossza meg velünk!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában