Bulvár

2023.10.14. 09:34

Szabó Zsófi: Magyarországon mindenki tudja, ki vagyok... (videó)

A csinos műsorvezető a Beköltözve Hajdú Péterhez péntek esti adásában emlékezett meg imádott apukájáról, Szabó Gyuláról.

Szon.hu

Forrás: Frizbi TV

Szabó Zsófi mindössze 26 éves volt, amikor elvesztette imádott édesapját, a kiváló színművész Szabó Gyulát. A Nemzet Színésze életének 84. évében, hosszú betegség után távozott, ám kimagasló alakításain és legendás mesemondásán keresztül tovább él.

Lánya, Szabó Zsófi évek óta aktív szereplője a bulvárnak, leginkább fogyása és a szerelmi élete miatt kerül a címlapokra, imádott édesapjáról viszont csak ritkán nyilatkozik. Hajdú Péterrel viszont most kivételt tett, és a Frizbi pénteki adásában őszintén és hosszasan mesél arról, milyen kapcsolat fűzte őt a számára annyira fontos személyhez.

Sírás után közös fotó

Hajdú Péter kezdésképp egy családi fotót mutatott Zsófinak, amin ő még kislány, és az apukájával látható. A csinos műsorvezető meghatottan idézte fel a kép történetét.

- Képzeld el, hogy ezt a fotót gyerekként én nem szerettem, mert emlékszem, sírtam, mielőtt elkészült volna. Később, még piciként ki is kapartam a szememet meg az arcomat a fotón. Úgyhogy bennem egy teljesen más kép él erről a felvételről - kezdte Hajdúnak Zsófi a pénteken élesedő adásában, majd arról is őszintén mesélt, mennyire volt szigorú az édesapja.

- Van az a típusú szülő-gyerek kapcsolat, amikor a gyerek iszonyúan tiszteli a szülőjét, vagy van az, amikor baráti köztük a kapcsolat. Biztos van még többféle, de szerintem ez a kettő a legjellemzőbb. A mi kapcsolatunkat leginkább ez a hatalmas szerelem és tisztelet jellemezte. Amikor ő nemet mondott, az egy határozott nem volt. Soha nem mentünk el addig a tesómmal, hogy igazán mérges legyen ránk - emlékezett vissza Zsófi a gyerekkorára.

Forrás: borsonline.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában