Bulvár

2023.12.28. 08:15

Megkötözve töltötték a karácsonyt Vasvári Vivienék

Humoros képpel szemléltette Vasvári Vivien, milyen is náluk a karácsony.

Szon.hu

Forrás: Instagram/Vasvári Vivien

Vasvári Vivien és férje, Zsigmond láthatóan nagyon szerelmesek, hiszen már az esküvőjükön is igazi királynőként kezelte szerelmét. A modell pár nappal karácsony előtt egy igazi, családi idillt és az ünnep hangulatát sugárzó képet osztott meg a rajongóival, amikor is az egész család körbeülte a karácsonyfát. - olvasható a borsonline.hu oldalon.

Azonban szenteste napján Vivi és családja egy sokkal humorosabb fotót készített a közösségi oldalára, ahol finoman szólva sem a szülők a főnökök. Ugyanis egy olyan jelenet látható a bejegyzésben, ahol éppen a gyerekek veszik át az uralmat azzal, hogy ragasztószalaggal és fényfüzérrel kötözik meg a felnőtteket.

Persze ez a vicces kép csak azt hivatott illusztrálni, hogy bizony egy nagy családban nem mindig könnyű egy nyugodt pillanatot megtalálni. 

Karácsony a családdal: Ahol az öröm és a boldogság megsokszorozódik, a nevetés ragályos, és ahol egy csendes sarok megtalálása egy igazi karácsonyi csodának számít

 – írta Vivien a vicces képhez, aminek az elkészültét láthatóan nagyon élvezték a gyerekek.

Büszkén mutatta meg családját

Vivien és férje hatalmas családban élnek, és ez a boldog família szeptemberben egy újabb taggal bővült, a kis Colint már nagyon várták a szülei. Vivien a napokban pont a gyermekei iránt érzett szeretetéről osztott meg magvas gondolatokat.

– Ők az életünk legédesebb gyümölcsei, amelyek a családfánk legszebb ágait alkotják. Velük a családunk története mindig folytatódik, új fejezetekkel, amiket együtt írunk meg napról napra – írta a családi fotóhoz a háromgyerekes édesanya.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában